Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Heipparallaa!
Ylihuomenna sunnuntaina on sitten vihdoin lähtö. Aika kiva fiilis kyllä, mutta vähän harmittaa että ei ehtinyt näkeen kunnon Suomen talvea tänä vuonna... *grins* :-D

Maanantaina oon aamulla Bangkokissa ja tiistaina lennän Phuketiin, missä sitten majailen helmikuun loppupuolelle saakka. Välissä pitää tosin poistua maasta, jotta saan uuden 30 vrk:n viisumin. Todennäköisesti käyn Burmassa mikä on lähinnä Phuketia ja muistaakseni sinne järjestetyt viiisuminhakureissut eivät turhan paljoa edes kustanna. Ja saanpahan samalla sitten yhden maan lisää maalistaani.

Jos Suomen sateinen ja lumeton talvi alkaa tympimään liikaa, niin ottakaahan äkkilähtöjä Phukettiin ja ilmoitelkaa tulostanne! Parin viikon reissu majoituksineen pitäis irrota alle tonnilla!

Valitettavasti en saanut hommattua mistään digipokkariini sukelluskoteloa, sillä kyseistä mallia ei enää valmisteta, ja yhtään
kappaletta ei ole varastossa Suomessa ja tilaaminen olisi kestänyt arviosta riippuen n. kuukauden verran, joten tällä kertaa täytyy siis pärjätä ilman ja keskittyä sukeltamiseen eikä kuvaamiseen. Ehkä ihan hyvä niinkin. Viime kerralla imailin 15kg:n tankin puolessa tunnissa tyhjäksi kuvetessani veden alla, kun pelkkään sukeltamiseen keskittymällä kyseinen tankki kesti aina hyvin tunnin sukelluksen. Kuvaaminen oli siis todella jännää puuhaa veden alla. Ja pirun vaikeaa.