Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Filippiinit kutsuu!
Pitkällisen arpomisen ja kohtuullisen säätämisen jälkeen sain kuin sainkin varattua lentoliput Filippiineille. Siellä 9 päivää sukeltamista (tai oikeastaan 7 päivää kun 2 päivää menee matkustamiseen, tai itse asiassa 6 päivää sukeltamista, sillä ehkä en paluuta edeltävänä päivänäkään mene sukeltamaan ettei ala kuplia suonissa).

Muina vaihtoehtoina olisi ollut Taiwanin eteläosaan meno, missä olisi ollut 3 päivän festarit, Spring Scream. Lisäksi olisi ollut mahdollisuus mennä Green Islandille, joka on pienen pieni saari kaakkois-Taiwanissa. Green Islandille oltais kuitenki päästy lähteen vasta tiistaina ja takas oltais tultu torstaina, joten olisi tullut vietettyä aivan liian paljon aikaa Taipeissa. Ja nyt on kyllä sellainen fiilis, että tekee todella hyvää päästä hetkeksi pois täältä. Viime viikot on ollu aika rankkoja koulun kanssa, joten spring break loma tulee kyllä juuri oikeaan aikaan.

Filippiineille lähden siis 1. huhtikuuta ja takaisin Taiwaniin tulen 9. huhtikuuta. Paikka on Negros saarella keskiosassa Filippiinejä (eteläisillä saarilla on aika levotonta) lähellä Dumaguete Cityä. Sukellusresortin nimi on Atlantis ja tarkempaa infoa löytyy osoitteesta täältä.

Nyt täytyy enää huomiseksi valmistella 2 keissiä ja sitten oonkin valmis lähtemään.

3 Comments:

  • At 8:24 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Phillipines. Recommended by ESA.

     
  • At 9:41 ap., Blogger -peltzi said…

    What Esa recommends, take a notice. Usually Esa recommends only the best of the best. Something similar as the Top Gun.

     
  • At 1:53 ap., Blogger Mika said…

    Muista ottaa rutkasti kuvia ;) Ellet jo oo matkalla--- ottamassa rutkasti kuvia. Joopajoo :)

     

Lähetä kommentti

<< Home