Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

perjantaina, helmikuuta 23, 2007

Pokeria ja regatan paatosbileet.

Tiistaina yllattaen paadyin Kobille hengaileen illalla. Ruotsalaisomistaja Roger ja pari muuta pelailivat texas hold'em pokeria 100bht:n limitilla 20bht:n blindilla, joten liityin seuraan. Muutaman tunnin pelailtiin, kolme kertaa olin tilanteessa missa kaikki rahani (800bht) olivat lopussa, mutta aina tallaisessa tilanteessa sitten voitinkin isomman potin ja peli jatkui. Viimeisessa jaossa kadessani ruutu-ysi ja hertta-kutonen. Turnissa poytaan tulee myos kutonen ja ysi. Ja kahdella parilla olin illan aika havinnut ehka viisi kertaa. Koska kyseessa oli kuitenkin viimeinen jako paatin jatkaa. Roger heitti kortit pois ja kaksistaan panosteltiin poydassa kunnes molempien kaikki rahat olivat samassa kasassa. Ja kaksi pariani voitti ensimmaisen kerran illan aikana. Peli loppui, lompakossa taas mukavasti joku 1600 bht rahaa. Pari kaveria tuli mopoilla sopivasti Kobille ja siita matka jatkui Nai Harn beachille, missa piti olla hyvat bileet tiedossa.

Seurailtiin ilotulituksia ja loydettiin rannalle. Siella oli joitain englantilaisia dj:ta soittamassa levyja, rannan paalle oli rakennettu iso ponttooni minka paalla jengi biletti jne. Bileet loppuivat kahdelta yolla, mutta viereisella klubilla kuulemma oli jatkot. Kaveltiin sinne, poke ovella kysyi, etta olemmeko tulossa bileisiin, ja tietysti olimme joten sisaan vaan. Paikka oli purjehdusklubi ja siella oli jonkin regattan paatosbileet. Ja iloksemme myos ilmaista viinaa. Baaritiskilla olisi pitanyt antaa jotain pahvilippuja, joilla olis saanu viinaa, mutta koska meilla ei tietenkaan ollut koko regattan kanssa mitaan tekemista, niin lippujakaan ei ollut ilmaantunut. Kateinen ei baarissa kelvannut, joten baarimikot laittoivat juomamme kuulemma purjehtijoiden piikkiin. Reilun tunnin verran jaksettiin hengata purjehdusklubilla ja sitten jatkoimme ensin Laguuna yokerhon kautta Safariin ja siina vaiheessa kello oli jotain neljan paikkeilla ja paatin lahtea tuktukilla kampille nukkumaan.

Nyt kun en oo muutamaan paivaan ollu sukeltamassa, niin huomaa etta eipa taalla ihan kauheasti ole tekemista noin muuten. Eilen tosin kautaan tuolla temppelialueella, missa oli isot markkinat. Tosin se oli paa-asiassa suunnattu paikallisille, niin taaskaan ei tullut ostettua mitaan. Taalla olen tahan mennessa shoppaillut vaatteita aika hulppeasti muutenkin: yhdet sandaalit ja yhdet shortsit. Pari firman t-paitaa oon saanut ilmaiseksi. Toisaalta eipa matkalaukkuun mitaan ylimaaraista sukelluskamojen jalkeen mahtuiskaan. Markkinoilla kaytiin kattoos sellaista auto/mopo show'ta, missa tyyppi ajoi ympari ympyranmuotoista rakennelmaa, missa oli pystysuorat seinat. Vauhtia tarpeeksi ja kyllahan siina mopo pysyi pystysuoralla seinamalla. Ja sama tietysti ilman kasia, myos autolla. Hurjaa touhua, eika mistaan turvarakennelmista tietenkaan tietoakaan.

Tanaan illalla ilmeisesti on yhden tyypin laksiaiset, Kobilla tietysti. Sen tietaa mihin se reissu tulee johtamaan. *huoh*