Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

Sataa, sataa ropisee.

Jo viidettä päivää putkeen vettä tulee aamusta iltaan. Kunnon kaatosadetta tosin ei ole vielä kohdalle osunut, mutta sitä tässä innolla odottelemme.

Tänään käytiin kämppikseni Teemun kanssa äänestämässä Finpron toimistolla. Onpahan kansalaisvelvollisuus nyt hoidettu, ja jätettiin myös yhteystiedot siltä varalta jos vaikka iso maanjäristys osuu kohdalle, Kiina hyökkää tänne jne jne.

Nyt on yhtä kurssia lukuunottamatta kaikki kurssit jo alkaneet ja yleisesti voisin sanoa, että olen erittäin positiivisesti yllättänyt opetuksen tasosta, proffien ammattitaidosta ja yleisestä ilmapiiristä mikä täällä vallitsee. Toisaalta asiaan varmasti vaikuttaa myös se, että käyn pääasiassa mba-kursseja, mutta silti. Huomatuksi on myös tullut, että yliopistomme on Harvard Business Schoolin case-harjoitusten ainut jakelija Taiwanissa ja Singaporessa (ja ehkä jossain muuallakin). Melkein jokaisella kurssilla on nippu HBS:n keissejä tehtävänä. Yksi per viikko per kurssi. Noh, kuten aikaisemmin oon ainakin mesessä muutamille sanonut, eipä täällä oikein tule vapaa-ajan ongelmia, tekemistä kyllä riittää.

Muuten vapaa-aikaa oon viettänyt uimahallissa, kuntosalilla tai lenkkeilemällä. Lenkkeily on kyllä vähän turhan hc-veto, kun ulkona on tosiaan se 10-15 astetta ja vettä sataa. Eikä mulla ole kuin shortsit, mitä vois käyttää lenkillä. Eilen sain innostettua myös yhden tukihenkilöistäni mukaan salille, ei ollut koskaan aikaisemmin käynyt. Veikkaan että sen kädet ja vatsalihakset voi olla tänään aika hellänä :)