Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Jospa kirjoittelisin tänne vähän lyhyempiä postauksia, mutta useammin. Huijaisin enemmän trafiikkia blogiini siis.

Viisaudenhammasta kolottaa. Vasen alaleuka. Kaikki 4 viisaudenhammastahan on ollu tuloillaan jo ainakin...hmm... 7 vuotta. Armeijassa taisivat ensimmäisen kerran sanoa, että viisaudenhampaat näkyy. Päivän olis saanu vmtl:ää per hammas. En uskaltanut revityttää niitä. Enkä uskalla vieläkään. Kuulemma mahtuvat suuhun ja saavat siellä pysyä ellei niihin tuu reikiä.

Yritän opiskella taas kiinaa, parin tunnin päästä olis sanakoe. Ei oikein maistu. Haluisin mennä lenkille, mutta tänään on cross-training päivä. Ei uskalla lähtee juokseen, ettei paikat oo sit ihan jumissa. Taidan mennä uimaan kiinantunnin jälkeen.

Pitäs valita graduaihe. Lähettelivät HSE:ltä mailia, kolme sivua graduaiheita. Aika hyvää palvelua. Täytyypä muistaa kiittää niitä, kun huomiseen mennessä pitäs pari mieluisinta aihetta valita.

Unohdin taas pyykit koneeseen. Onneksi on aamu ja kaikki paikalliset taitaa olla kirjastossa nukkumassa.

Yritettiin eilen Jkl-isänten kanssa sopia yhteistä mökkiviikonloppua kesäksi. Ei onnistunut. Täytyy varmaan vääntää excel-kalenteri ja mailata pojille. Todennäköisesti ei siltikään saada mitään sovittua, gefox on liian taiteilija.

Nyt palaan kiinan opintojen pariin. Zaijian! 再見!

2 Comments:

  • At 9:21 ip., Blogger Kata said…

    http://www.doodle.ch/.

    Works like magic?

     
  • At 8:42 ip., Blogger -peltzi said…

    Mahtavaa! Vielä kun saisit jätkät täyttämään jomman kumman kalentereista. Ei löytyisi työkalua, jolla saa muusikonrentun tottelemaan? Jokin muu kuin Jallupullo?

     

Lähetä kommentti

<< Home