Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Eilen kävin uimassa 2km. Ärsytti suunnattomasti lähes koko treenin ajan. Johtui varmaan siitä, että olin syönyt lounaan 5 tuntia aikaisemmin. Todella tylsää uintia, kunnes tajusin kokeilla positiivisia mielikuvaharjoituksia. Käytännössä uin reilun 3min/100m tahtia, ja vauhti hiipui koko ajan. Viimeisen 100m toistelin mielessäni sanoja: power, slide, relax, be happy, smile, enjoy jne jne jenkkihömppää. Kierrosaika vipalta sadalta metriltä: 2min33sekuntia. :D Täytyy kokeilla samaa, sitten jos/kun juoksu alkaa tökkiä. Ajatus tähän positiivisten sanojen ja mielikuvien käyttämiseen tuli yhdestä maratooniopuksesta, jota tällä hetkellä luen. Jenkkituotantoa tietysti.

Illalla mentiin Brass Monkeys nimiseen baarin. En oikeastaan tiedä, miksi edes lähdin mukaan. Join 4 kaljaa, tanssin surkeita rap&hiphop biisejä (ja näytän juuri samalta kuin Frendien Chandler, eli sammakolta), ja koko ajan ajattelin vain juoksemista. Siis terve! Oon kolmatta kertaa baarissa Taipeissa oloni aikana, ja koko illan ajattelen vain lenkkeilyä. Se siitä illasta siis.

Ja tänä aamuna taas heräsin automaattisesti 7 tunnin yöunien jälkeen. Tää on tällä hetkellä ainut positiivinen juttu, minkä vanheneminen on tuonut. Odotan innolla jääkö tämä pysyväksi. Tämähän on aivan mullistavaa jos pärjään 7tunnin yöunilla 14 tunnin sijaan!