Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Viime lauantaina käytiin katsomassa kiinalaista oopperaa. Se oli...hmm...kokemus. Kuulosti aika pitkälti siltä, kuin kissaa tapettaisiin. Pitkään ja hartaasti. Ja tätä riemua kesti vaivaiset 3 tuntia. Välissä oli 10min tauko, jonka aikana koeteltiin henkistä kanttia: jäädäkö loppuun asti ja kestää kuin mies, vai luovuttaa ja lähteä pois. Jäin loppuun asti.
Kuvasin alussa myös pari videopätkää todisteeksi tästä ilahduttavasta kulttuurielämyksestä. En taida ihan hetkeen mennä katsomaan kiinalaista oopperaa. Paikalliset sanoivat, että oopperassa käytettiin todella vanhaa kieltä, ja heillä oli myös vaikeuksia ymmärtää kaikkea. Onneksi tilanteen korjasi lavan molemmin puolin olevat tekstityslaitteet - tietysti pelkästään kiinaksi. Auttoi suunnattomasti juonen ymmärtämisessä!



Viime viikolla lenkkeilysaldoksi kertyi 36.8km. Lisäksi tuli uitua 4km. Tällä viikolla olisi luvassa noin 10km enemmän lenkkeilyä, sillä sunnuntaina ohjelmassa on 22km lenkki.

Tänään kämppiksen kanssa hankittiin myös pre-paid ilmastointikortti, millä saatiin huoneemme ilmastointilaite toimimaan. Täällä kun on nyt sellaiset 30 -astetta lämmintä - vihdoinkin! Tosin tällä hetkellä sataa (vaihteeksi) vettä.

1 Comments:

  • At 2:47 ap., Blogger Mika said…

    Aika OG toi ooppera. Mun suosikkikohta tossa 17 sekkaa ennen loppua kuuluva "örrrr"- huuto (ärrät lausuttuna amerikkalaisittain). Priceless =)

     

Lähetä kommentti

<< Home