Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Viikko sitten viikonloppuna pidin synttäribileet yhdessä Angelan kanssa. Viikko varsinaisten synttärien jälkeen siis, mutta se ei menoa haitannut. Päinvastoin ja valitetavasti. Teemana oli 80s & 90s ja pukeutuminen sen mukaan. Musiikki oli tietysti myös ajan hengen mukaista, pääasiassa 90-luvun alkupuolen teknoklassikoita (kuten Dr. Alban, Captain Jack, Ace of Base jne jne). Soittolista oli reilusti yli kymmenen tuntia joten ihan kaikkia klassikkoja emme ehtineet edes kuuntelemaan.



Minä ja Angela keittiössä. Onneksi tiskasin heti kokkauksen päätteeksi, sillä muuten hommasta ei olisi kyllä tullut yhtään mitään Ja kuvan punoitus johtuu sitten lämpötilasta eikä humala-asteesta. Oikeesti!














Vieraita kasari-ysärikuteissa ystävämme Jamesin kattoterassilla.













Ruoaksi kokattiin pihvejä, kanankoipia, maissia ja kylkeen pastasalaatti. Pihvien ja kanojen marinointi perstuntumalla, onnistui aika mainiosti vaikkei mitään yrttejä löydettykään. Alunperin ajattelin tehdä Samin ohjeen mukaisesti tattirisottoa, mutta onneksi luovuin ideastal. Täällä ruokakaupassa ostelu on myös jokseenkin haastavaa, sillä tarvittavia tuotteita länsimaiseen makuun on aika vaikea löytää. Mentiin yhteen todella isoon supermarkettiin (RT Market), ja siellä ei ollut myynnissä lainkaan tuoreita yrttejä (paitsi muutamia keitoissa käytettäviä). Onneksi ei siis yritetty tehdä risottoa. Tai mitään muutenkaan liian monimutkaista. Safkat onnistui loistavasti ja about kaikki meni. Viinaksi osteltiiin myös reilulla kädellä ja yli jäi vain muutama tölkki olutta, puolikas Finlandia (toinen puolikas juotiin raakana turkinpippureita pureskellen). Minttupullo oli kovassa suosiossa ja kaikki meni tietysti.

Tänä viikonloppuna sitten taas osallistuin Blueline (metrolinja) Scavenger Hunt Competitioniin. Luultiin aluksi, että matkustellaan sinisellä metrolinjalla ja etitään tiettyjä kohteita ja otetaan niistä kuvia. Mutta ei. Ideana olikin, että me olemme tulevia popstaroja ja eri tehtävät esittivät eri vaiheita meidän uralla. Kuvia oli yhteensä 20, jotka piti sitten uploadata viiden tunnin kuluessa, jossa ne sitte arvioitiin kolmen eri kriteerin mukaisesti (luovuus, omalaatuisuus ja hauskuus). Joten tässä parhaat palat siitä mitä teimme. Vähän turhan kiireinen aikataulu, joten juoksemiseksi meni, mutta ideana aivan loistava. Täytyypä vihjailla KY:llä että järkkäisivät tällaisen. Todella toimiva, eikä tarvi olla edes kännissä. Olisi ehkä auttanut jos olisimme olleet. Tai sitten ei.

Kuvat tehtäväkuvauksineen siis:



"Just when you are about to completely give up and become a full-time tea shop owner, you get a cell phone call from a music producer. He wants to schedule an appointment to talk. -> On the MRT on the way to Taipower Station, take a group picture on your cell phones acting VERY happy. "









Todelliset tähdet ovat niin kuuluisia, että joutuvat juoksemaan karkuun myös itseään. Vähän photoshopattu kuva. Valitettavasti emme ehtineet lähettämään tätä osana kilpailukuviamme.









"All of these superstart in one place are really cramping your style. You decide to slip away from the party early and reflect on your own personal success. -> Go anywhere you want by Taipei Main station and take picture of your interpretation of success."







After singing for hours, you are extremely exhausted. You NEED to take a nap, but do not have the energy to climb all the way upstairs out of the station. -> Stacked Naptime: Before you climb the stairs and leave the station, lie on the ground. Stack each member on top of each other. Have a stranger take a picture.







"Not only did your boy/girlfriend give up on you, your Mom and Dad also think you are wasting your life. They yell at you to find a REAL job. > Go to a restaurant and have an older restaurant owner take a picture with your team. Make sure s/he looks angry with you in the picture!"





Että sellaista tänne tällä kertaa. Muuten on tullut jatkettua lenkkeilyä, tänään sunnuntaina vuorossa oli 26km nykäisy. Tällä viikolla yhteensä tullut juostua noin 46km, tosin missasin perjantain lenkin kun jumitin totaalisesti Civizationin parissa. Ensimmäinen peli, mitä olen macillani pelannut, ja heti jäin koukkuun totaalisesti. :)