Peltzin matka Thaimaan kautta Taiwaniin

Thaimaa 8.1.-26.2. // Taiwan 26.2.-1.7.

lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

Vähiin käy vaihdossa oleskelu. Parin viikon päästä takaisin Suomessa. Jäljellä on yhden case tekstin kirjoittamisen viimeistely sekä yksi kotona tehtävä tentti.

Eilen oli tarkoitus mennä katsomaan baseball -matsia, mutta vettä niin älyttömästi, että ajattelimme pelin peruuntuvan. About tuntia ennen matsin alkua vesisade lakkasi kokonaan ja matsi pelattiin. Kaksi viikkoa sitten yritimme myös mennä katsomaan baseball -matsia, mutta matsi peruttiin vesisateen takia. Jos huomenna sunnuntaina vaikka pääsisi matsiin...



Sääennusteet on näyttäneet about tältä viimeiset pari viikkoa.












Eilen kun lähdin kämpiltä kohti baseball -matsia, vettä tuli niin paljon ettei voinut kun nauraa. Portaikossa vesi ei päässyt valumaan tarpeeksi nopeasti, joten jokaisella askelmalla oli sellanen parin-kolmen sentin vesikerros, ja alhaalta katsottuna portaat näytti vesiputoukselta. Tuli siis käyttöä gore-tex vaelluskengille muualla kuin Fujilla.

Katsotaan josko vielä tulee jotain blogi-postauksia ennen kuin olen takaisin Suomessa. Jos ei, niin Facebook.comista löytänee tuoreimmat kuulumiset ja valokuvat. Over and out. Maybe.

1 Comments:

  • At 3:12 ap., Blogger Maija said…

    Sähän tuut vaan päivän mun jälkeen Suomeen! Voidaan pitää yhteiset paluupippalot ;) Pidä kiva loppuaika! Mä ainaki =)

     

Lähetä kommentti

<< Home